preskoči na sadržaj

Osnovna škola fra Bernardina Tome Leakovića Bošnjaci

Login

 

Kalendar
« Listopad 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Kako pomažete roditeljima u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova?


e-novine

  

Priloženi dokumenti:
Crtic 1.wmv

Internet tražilice

Web preglednici

                

Mozilla Firefox    Opera        Google Chrom

                    

         Internet Explorer    Safari

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 1. 2015.

Ukupno: 761948
Danas: 24
Obavijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Udžbenici i drugi obrazovni materijali
Autor: Marko Kovačević, 25. 6. 2021.

I iduću će školsku godinu, 2021./ 2022. učenike u školi dočekati besplatni udžbenici. Dokup i nabava potrebnih udžbenika za sve učenike financirat će se iz državnog proračuna.

Za nabavu drugih obrazovnih materijala (radne bilježnice, radni materijali, atlasi i likovne mape) pobrinut će se ponovo Općina Bošnjaci. Ovim putem zahvaljujemo Općini Bošnjaci na osiguranim sredstvima u proračunu za kupovinu drugih obrazovnih materijala za sve učenike naše škole!

Roditelji se trebaju pobrinuti samo za bilježnice i ostali pribor (torbe, preobuću, opremu za tjelesnu i zdravstvenu kulturu), dok će udžbenici, radne bilježnice, radni materijali i likovne mape učenike dočekati u školskim klupama!


Podsjećamo:

Prema Naputku o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (NN 46/2019): Učenici i roditelji ili skrbnici imaju obvezu i moraju se brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike namijenjene višegodišnjem korištenju neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije. Ako učenici izgube ili zbog nepažljivog postupanja onemoguće ponovno korištenje udžbenika predviđenih za višegodišnje korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Učenici udžbenike vraćaju na kraju nastavne godine, odnosno na kraju popravnog ispita. Učenik koji ne vrati udžbenike koje je zadužio prethodne školske godine, odnosno ne nadoknadi štetu za udžbenik koji je izgubio ili kojeg je zbog nepažljivog postupanja nemoguće ponovo koristiti, neće moći zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.

Stoga molimo roditelje učenika, koji nisu vratili sve udžbenike koje su zadužili u školi odnosno isti su oštećeni i više nisu upotrebljivi da prema dobivenim uputama nadoknade štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. U suprotnome neće moći besplatno zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju