preskoči na sadržaj

Osnovna škola fra Bernardina Tome Leakovića Bošnjaci

Login
Tražilica

 

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Anketa
Kako pomažete roditeljima u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova?


e-novine

  

Priloženi dokumenti:
Crtic 1.wmv

Internet tražilice

Web preglednici

                

Mozilla Firefox    Opera        Google Chrom

                    

         Internet Explorer    Safari

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 1. 2015.

Ukupno: 685649
Danas: 2
 

Službena stranica za elektronički upis učenika u srednju škole je www.upisi.hr.

 

 

Na ovom linku se nalazi kalkulator bodovaRiječ je o vrlo korisnom alatu pomoću kojeg učenici na jednostavan i brz način mogu izračunati koliko će bodova imati na upisima. Osim preračunavanja prosjeka ocjena iz osnovne škole u bodove za upis srednje škole, Kalkulator od ove godine informira i o minimalnom, maksimalnom te prosječnom broju bodova iz prethodne školske godine potrebnom za upis željenog srednjoškolskog programa.

 

Novo! Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./ 2020.

Obavještavamo vas da je objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./ 2020. Odluka je dostupna ovdje. Dio Odluke svakako se odnosi na rokove prilikom upisa, koji su dostupni ovdje

Pravilnikom o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole utvrđuju se zajednički, dodatni i posebni elementi i kriteriji za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole u Republici Hrvatskoj. Objavljen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje školeVažnije promjene obuhvaćene Pravilnikom o izmjenama i dopunama je da kandidati koji se upisuju u obrazovne programe za koje je posebnim propisima i mjerilima određeno obvezno utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, ako u trenutku upisa nisu u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavljaju potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavljaju školi najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda.

Kandidati koji se upisuju u programe obrazovanja za vezane obrte dužni su, pri upisu ili najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda, dostaviti školi sklopljen ugovor o naukovanju.

 

Zamoljeni smo od strane Doma učenika Vukovar da objavimo poveznicu na kojoj možete pogledati promidžbeni materijal o domu:

https://web.facebook.com/domucenika.vu

 

Stigao je RASPORED PREGLEDA u Specijalističkoj ordinaciji medicine rada i sporta u Domu zdravlja Županja. Učenici naše kole, koji se upisuju u obrtnička zanimanja na pregled trebaju doći u subotu, 6.7.2019. u 9:00 sati. Učenici sa sobom obavezno trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicuCijena pregleda je 220,00kn.

 

 

Ispis UPISNICA

Kao što je najavljeno Odlukom o upisima, 13. srpnja 2019. godine ljestvice poretka postat će konačne

Samim time, nakon objave konačnih ljestvica poretka, kandidati će moći ispisati i upisnicu (na kartici "Moj odabir") koju će, zajedno s ostalom dokumentacijom potrebnom za upis, donijeti u srednju školu u kojoj su ostvarili pravo upisa.

Učenici naše škole, koji UPISNICE nisu u mogućnosti ispisati kod kuće, mogu to učiniti u školi:

- u ponedjeljak, 15.7.2019. od 8:00 do 10:00 sati

NAPOMENA: Upisnice kandidati iz sustava ispisuju sami, ne ispisuje ih škola (razrednici) pa je potrebno ponijeti podatke za prijavu u sustav upisi.hr. Škola ne ispisuje Upisnice, samo ćemo omogućiti ispis onima koji to ne mogu učiniti kod kuće.

preskoči na navigaciju