preskoči na sadržaj

Osnovna škola fra Bernardina Tome Leakovića Bošnjaci

Login
Tražilica

 

Kalendar
« Listopad 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Kako pomažete roditeljima u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova?


e-novine

  

Priloženi dokumenti:
Crtic 1.wmv

Internet tražilice

Web preglednici

                

Mozilla Firefox    Opera        Google Chrom

                    

         Internet Explorer    Safari

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 1. 2015.

Ukupno: 761952
Danas: 28
 

Osnovna škola fra Bernardina Tome Leakovića, Bošnjaci osigurava pravo na pristup informacijama:

- neposrednim uvidom u spise

- davanjem priopćenja

- davanjem usmenih i pisanih odgovora na zaprimljene zahtjeve

Pravo na pristup traženim informacijama omogučit će se na osnovi podataka koje posjeduje i kojima raspolaže Osnovna škola fra Bernardina Tome Leakovića, Bošnjaci. 

Zahtjev za pristup informaciji može se podnijeti u pisanom (fax, pošta, elektronička pošta) ili na zapisnik u usmenom obliku na za to predviđenom obrascu ("Zahtjev za pristup informacijama" - u prilogu). U slučaju nepotpunog ili nerazumljivog zahtjeva, škola će pozvati na ispravak istoga u roku od tri dana. U tom slučaju škola je dužna navesti zbog čega je zahtjev ocijenjen kao nepotpun i/ ili nerazumljiv. Ako se zahtjev u roku od tri dana ne ispravi na odgovarajući način, škola će zahtjev rješenjem odbaciti kao nepotpun ili nerazumljiv. Rješenje mora biti obrazloženo. Zahtjev je nepotpun ako ne sadrži sve potrebne podatke, a nerazumljiv ako se na temelju podataka u zahtjevu ne može odrediti na koju se informaciju zahtjev odnosi. Škola je dužna omogućiti pristup informaciji najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja zahtjeva. U nekim slučajevima rok se može produžiti za još 15 dana: ako se informacija mora tražiti izvan škole, ako se zahtjev odnosi na veći broj različitih informacija. O produženju roka škola će u roku od 8 dana dati obavijest o produženju roka, u kojoj će navesti razloge. Škola je dužna donijeti obrazloženo rješenje u pisanom obliku kojim odbija zahtjev. Protiv rješenja može se izjaviti žalba u roku od 8 dana od dana primitka rješenja. O žalbi odlučuje škola, najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja žalbe.

Škola ima pravo na naknadu stvarnih materijalnih troškova prema Kriterijima za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacija (NN 12/14).

Priloženi dokumenti:
ZAHTJEV ZA PRISTUP INFORMACIJAMA.doc

preskoči na navigaciju